• Посилання скопійовано

Рада не дозволила мікропідприємцям подавати фінзвітність раз на рік

Депутати не підтримали проект закону щодо спрощення порядку складання та подання фінзвітності для суб'єктів мікропідприємництва

Рада не дозволила мікропідприємцям подавати фінзвітність раз на рік

Народные депутаты Украины не поддержали проект закона № 3138 «О внесении изменений в закон Украины »О бухгалтерском учете и финансовой отчетности в Украине" (относительно упрощения порядка составления и представления финансовой отчетности для субъектов микропредпринимательства).

За соответствующее решение проголосовали 188 нардепов из 226 необходимых.

Законопроект предлагал уточнить требования к финансовой отчетности для субъектов микропредпринимательства. В частности, предлагалось установить, что такие субъекты хозяйствования составляют и представляют в соответствующие органы финансовую отчетность, которая предусмотрена для субъектов малого предпринимательства, один раз в год.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»