• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Несвоєчасна сплата ПДФО та ВЗ: які штрафи? 

Які штрафи встановлені за несвоєчасну сплату ПДФО та ВЗ? 

Умови подання підприємством декларації з прибутку за 9 місяців

Чи потрібно подавати малому підприємству (яке раніше звітувало раз на рік з податку на прибуток) декларацію з податку на прибуток та фінзвітність за 9 місяців 2019 року? 

Чи потрібно застосовувати РРО при отриманні оплати через ПТКС? 

ФОП - платник ІІІ групи ЄП надає приміщення в оренду ФОПу ІІ групи. Оплата за оренду здійснюється на рахунок з різних платіжних терміналів. Чи потрібно застосовувати РРО? 

Кількість працівників протягом кварталу змінювалась: як скласти форму №1ДФ? 

Як скласти звіт за ф. №1ДФ у випадку, якщо кількість працівників протягом кварталу змінювалася? 

Продаж ОЗ фізособі: як скласти ПН? 

Оскільки в червні 2019 р. СГ вирішив продати авто, то з липня амортизація не нараховувалася. Залишкова вартість авто станом на 30.06.2019 р. становила 22 тис. грн. У жовтні 2019 р. СГ продав авто звичайній фізособі за ціною 27 600 грн (з ПДВ). Як правильно оформити ПН? 

Працівник працює в іншому місті: чи буде службове відрядження?

Підприємство знаходиться в Києві і не має філіалів. Приймається працівник з м. Одеса для роботи в Одесі. Як оформити такого працівника? Чи потрібно оформлювати йому відрядження? Чи здійснювати доплату за роз’їзний характер роботи?

Внесок до статутного капіталу НА: облік та оподаткування

Засновники (фізособи - резиденти) вносять свою частку в статутний капітал правами на інтелектуальну власність (ціну визначено експертною оцінкою). Як відображається в обліку такий внесок? Як оподатковується така операція?

Продаж нерухомості юрособою - «єдинником»: як оформити та оподаткувати?

Юрособа – платник єдиного податку ІІІ групи планує продати приміщення. Чи потрібно проводити експертну оцінку приміщення? Як оформити та оподаткувати цю операцію?

Чи можна роботодавця примусити оплатити листок тимчасової непрацездатності?

Працівниця перебуває у відпустці для догляду за дитиною. Також надала листок з тимчасової непрацездатності по вагітності та пологах на 126 календарних днів. Чи можна не оплачувати такий лікарняний? Чи буде штраф у разі неоформлення лікарняного?

Звіт за формою №1ДФ: як складається?

Як складається податковий розрахунок за формою №1ДФ?

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»