• Посилання скопійовано

МЕРТ оновив форму акта перевірок туроператорів за додержанням ліцензійних умов

МЕРТ затвердив зміни до уніфікованої форми акта перевірки за додержанням ліцензіатом Ліцензійних умов провадження туроператорської діяльності

МЕРТ оновив форму акта перевірок туроператорів за додержанням ліцензійних умов

МЕРТ наказом від 02.08.2019 р. №1300 затвердив зміни до уніфікованої форми акта перевірки за додержанням ліцензіатом Ліцензійних умов провадження туроператорської діяльності.

Змінами передбачено уточнення та доповнення переліку питань щодо проведення заходу державного нагляду (контролю). Зокрема, в новій редакції викладено 4 та 5 питання перевірок та додано п'ять нових (з 25 по 28). Ці питання пов'язані з посиланням відповідальності туроператорів. Про це ми писали тут.

Також Наказом №1300 затверджено зміни до форми розпорядження про усунення порушень Ліцензійних умов провадження туроператорської діяльності.

Наказ №1300 набирає чинності з дня його офіційного опублікування. Його було опубліковано в "Офіційному Віснику" від 13.09.2019 року №70. Тобто з 13 вересня він почав діяти.

Нагадаємо, що уніфіковану форму акта було зареєстровано наказом від 08.01.2019 р. №14. Про це ми писали тут.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»