• Посилання скопійовано

ДПС готова виконати завдання з наповнення бюджету у 2020 році, - Верланов

На 2020 рік запропоновано збільшити дохід бюджету на 14,18 млрд грн, у тому числі щодо загального фонду на 11,9 млрд грн та щодо спеціального фонду на 2,3 млрд грн

ДПС готова виконати завдання з наповнення бюджету у 2020 році, - Верланов

Кабінет Міністрів України представив доопрацьований до другого читання проект Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік». Порівняно з редакцією законопроекту, поданою до першого читання, доходи державного бюджету (без трансфертів) на 2020 рік запропоновано збільшити на 14,18 млрд грн, у тому числі по загальному фонду на 11,9 млрд грн та по спеціальному фонду на 2,3 млрд грн. Дефіцит становитиме 2,09% ВВП. Видатки доопрацьованого проєкту бюджету збільшено до 1 180,1 млрд грн. 

Документ є збалансованим і направленим на вирішення нагальних питань та на виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України.

«Дохідна частина бюджету є цілком реалістичною. Державна податкова служба готова виконати завдання з наповнення бюджету. Для цього будемо підсилювати аналітичну роботу, та приділятимемо посилену увагу роботі з ризиковими платниками податків», - прокоментував проєкт Державного бюджету на наступний рік очільник ДПС Сергій Верланов.

***

Читайте також: Держбюджет-2020 напередодні другого читання: основні показники (оновлено)  

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»