• Посилання скопійовано

ДПС продовжує боротися з незаконним експортом сільгосптоварів

Встановлено факти незаконної реалізації сільськогосподарської продукції за межі митної території України

ДПС продовжує боротися з незаконним експортом сільгосптоварів

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти незаконної реалізації сільськогосподарської продукції за межі митної території України.

Як зʼясували у ході аналітичного дослідження співробітники ГУ ДПС у Донецькій області спільно з Прокуратурою Донецької області і ГУ ДФС у Донецькій області, підприємством з ознаками фіктивності вивезено за межі митної території України сільськогосподарську продукцію, походження якої не встановлено, без сплати будь-яких податків та повернення валютної виручки. Сума легалізованих коштів склала понад 22 млн грн, а ймовірні збитки за рахунок неподання податкової звітності з податку на прибуток – 4,0 млн гривень.

За вказаними матеріалами в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за ст. 205-1, ст. 209, ч. 1 ст. 212ч. 1 ст. 366 Кримінального процесуального кодексу України.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»