• Посилання скопійовано

Як ДПС проводить фактичні перевірки під час війни?

На підставі отриманих звернень про ймовірні порушення проводяться фактичні перевірки та порушники притягуються до встановленої законодавством відповідальності

Як ДПС проводить фактичні перевірки під час війни?

ДПС оперативно реагує на інформацію, яка надходить від громадян, про відомі їм факти порушень податкового законодавства, зокрема, у сфері проведення розрахунків, ліцензування, роздрібної торгівлі підакцизними товарами та оформлення трудових відносин. На підставі отриманих звернень про ймовірні порушення проводяться фактичні перевірки та порушники притягуються до встановленої законодавством відповідальності.

З початку війни податковими органами отримано понад 450 таких скарг.

Закликаємо громадян, які здійснюють господарську діяльність у сфері торгівлі, ресторанного господарства та послуг, дотримуватись законодавства і встановлених правил, а також попереджаємо про невідворотність дій відповідно до вимог Податкового кодексу України та іншого законодавства, контроль за яким здійснюють податкові органи.

***

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»