• Посилання скопійовано

Маркарова вийшла з наглядових рад державних банків. Рішення Уряду

У зв'язку з призначенням О. Маркарової міністром фінансів її повноваження в наглядових радах державних банків мали бути припинені

Маркарова вийшла з наглядових рад державних банків. Рішення Уряду

Мінфін повідомляє, що 12 грудня Кабінет Міністрів України вивів міністра фінансів Оксану Маркарову зі складу наглядових рад публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» та публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України».

Також Оксана Маркарова вийшла з наглядових рад ПриватБанку та Укргазбанку відповідно до ст. 53 закону «Про акціонерні товариства».

Відповідно до закону «Про Кабінет Міністрів України», члени КМУ не можуть входити в наглядові ради підприємств, що мають на меті одержання прибутку.

Тому після призначення Оксани Маркарової міністром фінансів її повноваження в наглядових радах державних банків припинені у встановлений законом термін.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»