• Посилання скопійовано

ТОП-100 урядових досягнень: звіт від КМУ

Уряд подав до ВРУ повний звіт про діяльність від початку своєї роботи, а також створив спеціальний веб-сайт для відображення ТОП-100 досягнень

ТОП-100 урядових досягнень: звіт від КМУ

Уряд уже подав до Парламенту повний Звіт про діяльність від початку своєї роботи, а також створив спеціальний веб-сайт, у якому відображені Топ-100 досягнень. Про це сказав Міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет, - передає «Урядовий портал».

«Коли ми готували цей звіт, ми намагались не записувати у досягнення «ухвалення актів», «проведення заходів» тощо. Лише те, що реально змінює стан речей в нашій країні. Власне, це продовження принципу «людиноцентричності», який ми заклали у нашій Програмі діяльності Уряду», - пояснив Міністр.

Він додав, що вперше до ключових KPI роботи Уряду віднесено динаміку конкретних індикаторів, які відображають якість життя українців, а не проведення будь-яких заходів чи нарад.

Ознайомитися з переліком досягнень Уряду за напрямками можна за посиланням.

Завантажити Звіт про виконання Програми діяльності Уряду за 2019-й рік можна тут>>

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»