• Посилання скопійовано

Глава Уряду доручив спростити процедури використання РРО для бізнесу

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив розробити пакет змін до нормативно-правових актів для спрощення системи утримання РРО, що сприятиме полегшенню ведення бізнесу в Україні

Глава Уряду доручив спростити процедури використання РРО для бізнесу

Відповідне доручення він дав Першому заступнику Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максиму Нефьодову на засіданні Уряду у четвер, 11 травня.

"Я наполягаю на тому, щоб ми розробили усі необхідні рішення для дерегуляції в розрахункових касових апаратах. Я вважаю, що це теж монопольна і корупційна складова, яку треба "розбомбити", - наголосив він. - Розраховую, що найближчим часом ми отримаємо конкретний проект документів".

Володимир Гройсман зазначив, що в Україні дуже зарегульоване використання розрахункових касових апаратів - воно потребує величезного бюрократичного догляду: окремого устаткування, підключення, обслуговування. Це не сприяє нормальному веденню бізнесу в Україні, переконаний Прем’єр-міністр.

У цьому контексті Глава Уряду зауважив, що нещодавно опубліковане щорічне дослідження, проведене за підтримки USAID, під час якого було опитано майже 2000 підприємців, засвідчило, що ситуація в Україні з дерегуляцією та веденням бізнесу змінюється у кращий бік. Це відбулося, у тому числі, завдячуючи діям Уряду щодо скасування низки регуляцій, зазначив Прем’єр-міністр та закликав швидко продовжувати рух у цьому напрямку, що полегшуватиме ведення бізнесу в Україні.

***

Читайте також:  Реєстрація та застосування РРО - у запитаннях та відповідях 

Усі новини на тему>>

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»