• Посилання скопійовано

Громадян України перестають пускати до Туреччини

Тепер для в’їзду до Туреччини українці повинні підтвердити належне фінансове забезпечення і зобов’язані мати зворотний квиток.

МЗС України відкрито заявляє про те, що останнім часом Туреччина дає більше відмов на в’їзд українців на її територію.

Фахівці стверджують, що причина відмов у недотриманні туристами умов відвідування країни.

У зв’язку з цим МЗС нагадує, що, згідно із законодавством Турецької Республіки, для в’їзду на територію країни громадянам України необхідно пред’явити підтвердження фінансового забезпечення в розрахунку 50 доларів США на день перебування за наявності оплаченого зворотного квитка або 1,5 тисяч доларів США у разі відсутності квитка.

Різні інциденти, що відбувалися у 2011 році, змусили турецький уряд переглянути свою туристичну політику та зайнятися забезпеченням безпеки туристичних відносин з різними країнами, зокрема з Росією та Україною. Як відомо, саме ці держави віддають перевагу турецьким берегам.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»