• Посилання скопійовано

Як правильно розпакувати продукти з магазину? Поради від МОЗ

Головний санлікар Віктор Ляшко порекомендував після розпаковування замовлення/доставки з магазину мити руки звичайним милом мінімум 45 секунд

Як правильно розпакувати продукти з магазину? Поради від МОЗ

Ліга.Новини розповідає, що продукти з магазину і при онлайн-доставці слід перекласти в домашню чисту тару, а пакети викинути. Про це сьогодні на брифінгу розповів головний санлікар Віктор Ляшко.

Він порадив після розпаковування замовлення/доставки з магазину перекласти продукт в підготовлену чисту тару, а магазинну упаковку утилізувати.

Після цього слід помити руки під проточною водою мінімум 45 секунд, ретельно обробляючи милом. При цьому антибактеріальне мило не рекомендується використовувати, досить звичайного мила і проточної води.

«У даному конкретному випадку ми так запобігаємо можливе поширення, навіть при наявності збудника вірусу, проникнення в наш організм і інфікування», – сказав він.

Київ отримав 170 000 медичних масок, які в першу чергу спрямують в столичні лікарні – тим, хто бореться з епідемією коронавірусу SARS-CoV-2.

23 березня повідомлялося, що у зв'язку з масовим поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 українцям рекомендують надягати медичні маски в громадських місцях, щоб не заразити інших людей.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»