• Посилання скопійовано

Затверджено правила виплати пенсії через неможливість доставки її за місцем проживання одержувачів

У разі відсутності технічної можливості в АТ «Укрпошта» доставляти пенсії одержувачам на територіях, на яких проводяться бойові дії, суми пенсій буде перераховано на рахунки, відкриті в АТ «Ощадбанк»

Затверджено правила виплати пенсії через неможливість доставки її за місцем проживання одержувачів

Уряд ухвалив рішення про зміни до порядку виплати пенсій у разі неможливості доставити їх за місцем проживання одержувачів.

Рішенням Уряду визначено, що у разі відсутності технічної можливості в АТ «Укрпошта» доставляти пенсії одержувачам на територіях, на яких проводяться бойові дії, суми пенсій буде перераховано на рахунки, відкриті в АТ «Ощадбанк».

Уклавши договір з АТ «Ощадбанк», кошти можна одержати в безпечному місці на підставі паспорту та реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП), в обраному відділенні банку.

Якщо особа не виявить бажання укладати договір з АТ «Ощадбанк» або виявить бажання відкрити рахунок в іншому банку чи отримувати пенсію з доставкою додому, пенсія зберігається та буде переведена на рахунок в іншому банку або доставлена за місцем проживання (після відновлення можливості доставки пенсій АТ «Укрпошта»).

Письмове повідомлення про населені пункти, в яких відсутня технічна можливість доставляти пенсії додому, АТ «Укрпошта» погоджує з відповідною військовою адміністрацією.

***

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»