• Посилання скопійовано

ВПО зможуть виправити дані у заявці про взяття на облік і отримати перерахунок допомоги

Затвердженою постановою КМУ передбачена можливість коригування помилок у даних, наданих внутрішньо переміщеною особою під час подання заявки про взяття на облік

ВПО зможуть виправити дані у заявці про взяття на облік і отримати перерахунок допомоги

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення, яким передбачена можливість коригування помилок у даних, наданих внутрішньо переміщеною особою під час подання заявки про взяття на облік.

Уряд розробив відповідне рішення, оскільки були випадки, коли через неправильно вказані дані ВПО не могли отримати виплату допомоги на проживання. Завдяки уточненню даних відтепер можна перерахувати розмір такої виплати.

Також це рішення Уряду забезпечує можливість одержати паперовий варіант довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи для тих людей, які подавали заяви за допомогою застосунку Дія.

***

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»