• Посилання скопійовано

Чи планують вводити податкові зміни з 2023 року: позиція Шмигаля

За словами Шмигаля, проєкт Державного бюджету на 2023 рік базується на тій податковій базі, що є. Тобто цього року «під ялинку» платники податків можуть не отримати зміни до ПКУ, але час покаже

Чи планують вводити податкові зміни з 2023 року: позиція Шмигаля

Кабінет Міністрів найближчим часом не планує вносити зміни до Податкового кодексу.

Про це Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив під час пресконференції в Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"Проєкт державного бюджету на 2023 рік базується на тій податковій базі, що є... Ми не плануємо зміни до податкової бази", - сказав Шмигаль.

Він зауважив, що, в контексті податків, Верховна Рада незабаром поверне акциз на пальне, який було скасовано для подолання паливної кризи.

"З точки зору ПДВ, податку на прибуток, ПДФО, ЄСВ, ми не плануємо ніяких змін", - наголосив Шмигаль.

Він зауважив, що в уряду є плани, як зробити Україну більш привабливою для інвесторів, однак це перспектива декількох років, яка буде вже по завершенню війни.

***

Читайте також:

 

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»