• Посилання скопійовано

Введено в дію нову форму довідки про сплачений нерезидентом податок на прибуток

Мінфін наказом №1264 перезатвердив форму довідки про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток та Порядок, яким визначається процедура видачі зазначеної довідки фізичній або юридичній особі, яка не є резидентом та отримує доходи з джерелом їх походження з України

Введено в дію нову форму довідки про сплачений нерезидентом податок на прибуток

З 29.01.2013 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 03.12.2012 № 1264 «Про затвердження Порядку видачі довідки про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи) та форми цієї довідки».

Згідно із зазначеним наказом втратив чинність, наказ Державної податкової адміністрації України від 03.09.2003 № 417 «Про затвердження Порядку видачі довідки про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи) та форми цієї довідки».

Читати більше >>

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»