• Посилання скопійовано

В Україні з'являться нові кодекси: плани ВРУ

У 2020 році у Верховній Раді планують оновити Цивільний, Кримінальний та Житловий кодекси, а також ухвалити нові кодекси

В Україні з'являться нові кодекси: плани ВРУ

У 2020 році у Верховній Раді планують оновити ЦивільнийКримінальний та Житловий кодекси, а також ухвалити нові кодекси. Про це заявив перший заступник голови Парламенту Руслан Стефанчук 25 лютого під час «Форуму реформ: на шляху до Вільнюса», - передає «Ліга. Закон».

«Перший блок - це зміни до Конституції. Зокрема, це скорочення депутатів до 300. Другий блок - прийняття законів, які прямо передбачені Конституцією», - розповів заступник голови ВР.

Також Руслан Стефанчук зазначив, що планується прийняття 6 кодексів: медичного кодексу, цифрового кодексу України, кодексу про адміністративні процедури, кодексу судочинства України, кодексу електронних комунікацій та кодексу про адмінпроступки.

Крім того, передбачається рекодифікація вже існуючих кодексів. За його словами, вона торкнеться, зокрема, Цивільного, Кримінального та Житлового кодексів.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»