• Посилання скопійовано

Ціна за розміщення зовнішньої реклами встановлюється за домовленістю сторін

Дозвіл на розміщення реклами видається на строк дії договору про право тимчасового користування місцем розташування рекламного засобу, якщо менший строк дії дозволу не зазначено у заяві розповсюджувача зовнішньої реклами

Ціна за розміщення зовнішньої реклами встановлюється за домовленістю сторін

Мінфін зазначив, що місце розташування рекламного засобу надається розповсюджувачеві зовнішньої реклами в тимчасове користування власником або уповноваженим ним органом.

Дозвіл на таке розміщення видається на строк дії договору про право тимчасового користування місцем розташування рекламного засобу, якщо менший строк дії дозволу не зазначено у заяві розповсюджувача зовнішньої реклами.

Для одержання дозволу необхідно мати копію договору про право на тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, завірену власником такого місця або уповноваженою особою.

Ціна в договорі встановлюється за домовленістю сторін, а у випадках, встановлених законом, застосовується ціни, які встановлюються або регулюються уповноваженими органами державної влади або органами місцевого самоврядування.

Враховуючи вищезазначене, Мінфін пропонує плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів зовнішньої реклами поза межами населених пунктів (крім земельних ділянок приватної власності) зараховувати до загального фонду місцевих бюджетів за кодом класифікації доходів бюджету 24060300 "Інші надходження" (Лист Мінфіну від 23.07.2013 р. №31-08210-07-10/22156).

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»