• Посилання скопійовано

Процедура припинення робочих органів Фонду з ТВП розпочалася

Станом на 16.09.2016 р. усіма відділеннями Фонду здійснено реєстраційні дії щодо припинення їх юридичних осіб

Процедура припинення робочих органів Фонду з ТВП розпочалася

Відповідно до рішення Комісії з реорганізації Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Ліквідаційної Комісії Виконавчої дирекції ФСС з ТВП від 05.09.2016 р. №25 «Про створення комісій з припинення відділень та виконавчих дирекцій відділень Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності» було вирішено розпочати процедуру припинення відділень та виконавчих дирекцій відділень Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

7 вересня на виконання цього рішення  Виконавчою дирекцією Фонду були видані накази про припинення відділень Фонду та створення комісій з реорганізації відділень Фонду.

Станом на 16.09.2016 усіма відділеннями Фонду здійснено реєстраційні дії щодо припинення їх юридичних осіб, про що внесено відповідні записи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

На даний момент в більшості відділень Фонду вже проведені установчі засідання комісій з реорганізації та розпочато процедуру інвентаризації.

Джерело: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»