• Посилання скопійовано

Уряд завершує роботу над законопроектом щодо створення служби фінансових розслідувань

Уряд завершує роботу над законопроектом щодо служби фінансових розслідувань, що дозволить створити в Україні "інтелектуальну та толерантну" єдину службу фінансових розслідувань

Уряд завершує роботу над законопроектом щодо створення служби фінансових розслідувань

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду у п'ятницю.

"Ми завершуємо роботу над законопроектом щодо служби фінансових розслідувань", - заявив Прем'єр-міністр.

Нова структура буде створена подібно до Національної поліції України - перезавантажена в цілому.

Уряд хоче скасувати такі служби, як податкова міліція, відповідні підрозділи Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України, що займаються економічними питаннями, зазначив він.

"Ліквідація цих трьох служб і утворення натомість однієї сучасної, ефективної служби, яка буде працювати не нахабством, а інтелектом для того, щоб забезпечити інтереси держави і не створювати зайвих проблем для українського бізнесу", - наголосив Прем'єр-міністр.

Бізнес підтримує позицію щодо створення єдиного органу фінансових розслідувань, зазначив він.

Уряд на сьогодні працює над пошуком "правильних формулювань". Він також готовий до повної взаємодії та співпраці із народними депутатами для об'єднання бачень, зазначив Прем'єр-міністр.

"Завдання тільки єдине – аби ці три [служби] ліквідувати і створити нормальну європейську, інтелектуальну, толерантну службу фінансових розслідувань", - наголосив Володимир Гройсман.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»