• Посилання скопійовано

Розширено перелік товарів, дозволених до провезення через лінію зіткнення в зоні АТО

Внесено зміни до Переліку товарів, дозволених для переміщення до/з гуманітарно-логістичних центрів та через лінію зіткнення

 Розширено перелік товарів, дозволених до провезення через лінію зіткнення в зоні АТО

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України наказом від 27.09.2017 р. №95 переглянуло Перелік товарів, дозволених для переміщення до/з гуманітарно-логістичних центрів та через лінію зіткнення.

Зокрема, до переліку додано чай фасований в упаковках, призначених для роздрібної торгівлі, та кава в зернах (смажена або не смажена), кава мелена, кава розчинна, в упаковках, призначених для роздрібної торгівлі. Загальна вага кожної з позиції має бути не більше, ніж 2 кг.

Також дозволено переміщення садово-городнього інвентарю та інструментів (не більше п'яти одиниць), а також одного комплекту (4 штуки) всесезонних або зимових, або літніх шин для легкових автомобілів, радіусом не більше 16 дюймів.

Наказ набрав чинності з 14 жовтня.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»