• Посилання скопійовано

Із корупцією у ДФС пропонують боротися разом з громадськістю

ДФСУ підготувала кілька проектів документів з метою залучення громадян до процесу організації системи запобігання та виявлення корупції

Із корупцією у ДФС пропонують боротися разом з громадськістю

6 березня 2019 року на сайті ДФСУ оприлюднено проекти:

  • Порядку організації роботи спрямованої на запобігання та виявлення корупції у Державній фіскальній службі України, територіальних органах ДФС, Університеті державної фіскальної служби України, державних підприємствах, які перебувають у сфері управління ДФС (завантажити);
  • Методичних рекомендацій з питань організації роботи із викривачами в Державній фіскальній службі України та процедур їх захисту (завантажити);
  • Правил етичної поведінки в Державній фіскальній службі України (завантажити).

Ці документи розроблено з метою залучення громадян до процесу організації системи запобігання та виявлення корупції, забезпечення гласності та відкритості цього процесу, налагодження системного діалогу з громадськістю, підвищення якості підготовки рішень.

Податківці просять представників громадськості та експертів з питань запобігання та виявлення корупції, платників податків та представників бізнес спільноти, долучитись до процесу обговорення вказаних проектів.

Письмові пропозиції та зауваження можна надсилати до 22 березня 2019 року на електронну адресу: o.zhychynski@sfs.gov.ua або на поштову адресу: 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент з питань запобігання та виявлення корупції.

Консультації з питання, що винесено на обговорення, можна отримати за телефоном 247-35-97, відповідальна особа – головний державний інспектор Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції Жищинський Олександр Григорович.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»