• Посилання скопійовано

Одна з найбільших мереж АЗС в Україні знімає ліміти на паливо

З 1 липня знімаються всі ліміти на відпуск будь-якого виду пального на всіх АЗК WOG. Нові умови відпустки діють для всіх учасників програми лояльності PRIDE

Одна з найбільших мереж АЗС в Україні знімає ліміти на паливо

З 1 липня на АЗС скасують ліміти відпуску палива.

Нагадаємо, що в Україні з липня на АЗС більше не діятимуть обмеження обсягу палива в одні руки.

На ринку вже є достатньо нафтопродуктів для скасування лімітів, повідомив 28 червня народний депутат Андрій Герус під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ. Про це ми писали тут.

І ось одна з мереж заправних станцій в Україні - WOG зауважила, що з 1 липня 2022 року знімає ліміти на паливо.

Про це йдеться на офіційній сторінці WOG у Facebook.

"З 1 липня знімаються всі ліміти на відпуск будь-якого виду пального на всіх АЗК WOG. Нові умови відпустки діють для всіх учасників програми лояльності PRIDE", - йдеться в повідомленні.

Крім того, для власників картки PRIDE буде доступна покупка газу за готівку та банківські картки на тих заправках, де продаж відбувається виключно за безготівковий розрахунок.

***

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»