• Посилання скопійовано

Товари, які підлягають радіологічному контролю при переміщенні їх через митний кордон

Лист ДМСУ від 08.02.2012 р. №11.1/2-16.3/1144-ЕП «Щодо екологічного та радіологічного контролю товарів і транспортних засобів»

Розглядаючи порядок розміщення в пунктах пропуску через державний кордон України посадових осіб територіальних органів Держекоінспекції, що здійснюють радіологічний контроль, Держмитслужба нагадала про те, що:

до компетенції спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань екології та природних ресурсів і його органів на місцях належить здійснення екологічного та радіологічного контролю товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України;  

радіологічному контролю підлягають товари груп 1 - 97 згідно з УКТЗЕД (крім електроенергії - код товару згідно з УКТЗЕД 2716 00 00 00 та товарів, що переміщуються трубопровідним транспортом).

 

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»