• Посилання скопійовано

Під час оподаткування земель не забуваймо про індексацію

Постановою Кабінету Міністрів від 31 жовтня внесено зміни до Методики нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів, яка набрала чинності з 1 січня цього року. Зокрема, пункт 5 доповнено новим абзацом, а саме: для врахування змін у рентному доході, який створюється при виробництві зернових культур, до показників нормативної грошової оцінки ріллі, проведеної станом на 1 липня 1995 року, застосовується коефіцієнт 1,756. Тож звертаємо увагу, що у нинішньому році при оподаткуванні земель сільськогосподарського призначення, індексації, як і раніше, підлягатимуть всі категорії земель, а коефіцієнт 1,756 стосуватиметься лише нормативної грошової оцінки ріллі.

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»