• Посилання скопійовано

Будьте уважні! «Податкові» шахраї вимагають від громадян сплатити податок на нерухоме майно!

Шахраї ніби-то від імені працівників фіскальної служби вимагають від власників нерухомого майна сплатити відповідний податок

Будьте уважні! «Податкові» шахраї вимагають від громадян сплатити податок на нерухоме майно!

ДФС у Миколаївській області інформує, що останнім часом знову активізувалися «податкові» аферисти, які цього разу вигадали нову схему махінації.

Так, шахраї ніби-то від імені працівників фіскальної служби вимагають від власників нерухомого майна сплатити відповідний податок.

Звертаємо увагу, що працівники фіскальної служби здійснюють нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та направляють громадянам податкові повідомлення-рішення із зазначеною сумою податку та реквізитами для сплати, виключно, на податковому повідомленню-рішенню за формою «Ф» додаток 1 до Порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків (п. 2 розд. ІІ), з підписом керівника (в.о.), заступника керівника, уповноваженої особи посадової особи та із обов’язковим відбитком печатки Головного управління ДФС у області. Порядок надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків затверджено наказом Мінфіну від 28.12.2015 р. №1204.

Також звертаємо увагу, що реквізити для сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, можна перевірити на суб-сайті ДФС.

Просимо громадян бути уважними, ретельно перевіряти інформацію, не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Факти довіри шахраям завдають значних матеріальних збитків суб’єктам господарювання та дискредитують фіскальну службу.

Джерело: ДФС у Миколаївській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»