• Посилання скопійовано

ДПС фіксує непоодинокі випадки продажу тютюнових виробів без акцизних марок

За результатами проведених п’яти фактичних перевірок податківцями спільно з поліцією з незаконного обігу вилучено понад 9,3 тис. пачок тютюну без марок акцизного податку на загальну вартість 921 тис. грн

ДПС фіксує непоодинокі випадки продажу тютюнових виробів без акцизних марок

ДПС на своєму телеграм-каналі інформує, що фіксує непоодинокі випадки продажу тютюнових виробів без марок акцизного податку.

Державна податкова служба України постійно проводить моніторинг та аналіз господарської діяльності суб’єктів господарювання, що здійснюють продаж підакцизних товарів.

Так, за результатами проведених ДПС обстежень місць торгівлі підакцизними товарами на території м. Києва виявлено непоодинокі випадки продажу тютюнових виробів, у тому числі тютюну для кальянів іноземного походження, без марок акцизного податку, також без зареєстрованих РРО/ПРРО та відповідних ліцензій.

За результатами проведених п’яти фактичних перевірок податківцями спільно з підрозділами Національної поліції України з незаконного обігу вилучено понад 9,3 тис. пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку на загальну вартість 921 тис. гривень.

***

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»