• Посилання скопійовано

Участь в тендері обкладається ПДВ

ДФСУ роз'яснила порядок обкладення ПДВ послуг, що надаються оператором електронної системи закупівель в межах функціонування електронної системи закупівель

Участь в тендері обкладається ПДВ

ДФСУ у листі від 06.10.2016 р. №21765/6/99-99-15-03-02-15 зазначила, що участь підприємств у тендері не є законодавчо встановленим обов’язком, а визначається учасником тендеру самостійно та на добровільних засадах.

З огляду на це, операції з постачання оператором послуг в межах проведення процедур закупівель (тендерних процедур) з метою застосування пп. 197.1.18 ПКУ не є операціями з постачання державних платних послуг та підлягають оподаткуванню ПДВ на загальних підставах.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»