• Посилання скопійовано

Як отримати витяг з реєстру платників ПДВ?

Запит про отримання витягу з реєстру платників ПДВ подається за формою №1-ЗВР. Усі розділи запиту підлягають заповненню. Запит обов’язково повинен бути підписаний заявником iз зазначенням дати

Як отримати витяг з реєстру платників ПДВ?

ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до п. 183.11 ПКУ та Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість, затвердженого наказом Мінфіну від 14.11.2014 №1130, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.2014 за №1456/26233 (розділ VII) (далі – Положення №1130) платник ПДВ може подати Запит про отримання витягу з реєстру платників податку на додану вартість до контролюючого органу за основним місцем обліку платника в один із таких способів: 

  • безпосередньо до контролюючого органу особисто платником податку на додану вартість або представником платника; 
  • поштою; 
  • засобами інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет», вхід до якої здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua або інформаційно-комунікаційної системи «Єдине вікно подання електронної звітності».

Запит про отримання витягу з реєстру платників податку на додану вартість подається за формою №1-ЗВР згідно з додатком 8 до Положення №1130. Усі розділи запиту підлягають заповненню. Запит обов’язково повинен бути підписаний заявником iз зазначенням дати.

Адміністративна послуга надається безоплатно.

Строк надання адміністративної послуги – 2 робочі дні.

Джерело: ДПС у Харківській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»