• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Порядку сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування

Зокрема, розширено коло суб'єктів збору на обов'язкове державне пенсійне страхування при купівлі іноземної валюти фізособами в готівковій формі

Внесено зміни до Порядку сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування

Кабмін постановою від 01.07.2016 р. №397 вніс зміни до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій.

Постанову Уряду прийнято з метою приведення Порядку у відповідність до норм законодавства, зокрема:

 - розширено коло суб'єктів збору (зокрема, банки замінено на уповноважені банки, інші фінансові установи та національний оператор поштового зв'язку) на обов'язкове державне пенсійне страхування при купівлі іноземної валюти фізичними особами в готівковій формі;

 - змінено назву органу, який проводить державну реєстрацію автомобілів в Україні (з підрозділів Державтоінспекції МВС на територіальні органи з надання сервісних послуг МВС). 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»