• Посилання скопійовано

Парламент та Уряд планують вдосконалювати Держбюджет-2016

Як заявив Голова ВРУ Володимир Гройсман, спільна робоча група Парламенту і Уряду має сформувати пропозиції щодо вдосконалення Держбюджету на 2016 рік

Парламент та Уряд планують вдосконалювати Держбюджет-2016

"Думаю, усі погодяться з тим, що робота незавершена, її потрібно продовжувати. І я думаю, що ми створимо спільно з Урядом робочу групу, яка нам дозволить сформувати пропозиції щодо вдосконалення бюджету 2016 року", - зазначив він.

В. Гройсман в черговий раз зазначив, що прийнятий бюджет на наступний рік - тактичний, а не стратегічний, тому "потрібно буде багато над цим ще працювати".

Голова Верховної Ради привітав народних депутатів з "надзвичайно відповідальними рішеннями, якими консолідуючись Парламент ухвалив сьогодні".

В. Гройсман підкреслив, що у прийнятому бюджеті вдалося зафіксувати низку позитивних рішень, зокрема, щодо збереження фінансової децентралізації, спрощеної системи оподаткування для малого і середнього бізнесу та зменшення розміру ЄСВ.

"Ми розчарували усіх тих, хто хотів дестабілізаційного плану для України. Ми зробили абсолютно відповідальний крок по відношенню до України з точки зору ухвалених рішень, в тому числі і бюджету", - наголосив голова Парламенту.

Нагадаємо, що 24 грудня Рада прийняла зміни до Податкового кодексу (законопроект №3688) та ще 11 Законів. Докладніше відповідно тут і тут.

А в ніч з 24 на 25 грудня ухвалила й сам Держбюджет на 2016 рік. Докладніше про це тут >>

Все про держбюджет-2016 >>> 

Все про податкову реформу >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»