• Посилання скопійовано

Он-лайн будинок юстиції запрацює по всій Україні у травні-червні 2016 року

Про це розповів начальник київського управління юстиції Станіслав Куценко

Он-лайн будинок юстиції запрацює по всій Україні у травні-червні 2016 року

Новий проект Мін’юсту – Он-лайн будинок юстиції, запрацює по всій Україні у травні-червні 2016 року. Про це в ефірі Громадського розповів начальник київського управління юстиції Станіслав Куценко.

«Ми зараз, в принципі готові. Нам для цього лишилось тільки навчити спеціалістів в обласних центрах і потім дійти до районів», – наголосив він.

За його словами, для цього потрібно лише одному-двом співробітникам РАДСу пояснити, як користуватись цим ресурсом.

При цьому Куценко додав, що інтерфейс ресурсу так само простий для співробітників, як і для громадян.

Він також зауважив, що у зв’язку з впровадженням такого сервісу масових скорочень чиновників не планується. «Але ті, хто не зможе перебудовуватись під новий лад, ті, хто не зрозуміють ідеологію переходу не безконтактне спілкування з людиною – таким, звичайно буде не місце у наший системі», – підсумував Куценко.

Докладніше про цей проект Мін'юсту читайте тут >>

Раніше Мін'юст відкрив доступ до даних реєстру юридичних і фізичних осіб. Крім того, волонтерський проект в сфері електронного уряду iGov запустив дві послуги в режимі онлайн: реєстрацію суб'єкту підприємницької діяльності та юросіб.

Джерело: hromadske.tv

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»