• Посилання скопійовано

Не відображаються суми поповнення електронних ПДВ-рахунків - звертайтесь до ДФСУ

Держказначейство повідомило, що зарахування і списання коштів на рахунках казначейства в СЕА ПДВ відбувається своєчасно. Тому з питаннями про невідображення сум поповнення ПДВ-рахунків рекомендують звертатися до ДФСУ

Не відображаються суми поповнення електронних ПДВ-рахунків - звертайтесь до ДФСУ

На численні звернення платників податків Державна казначейська служба України інформує, що усі системи Казначейства, зокрема, і система електронного адміністрування ПДВ функціонували і функціонують в штатному режимі.

Операції зарахування та списання коштів на рахунках казначейської системи електронного адміністрування ПДВ відбуваються своєчасно та в повному обсязі.

Звертаємо увагу, що саме Державна фіскальна служба України здійснює:

  • обчислення суми податку, на яку платник податку має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних;
  • формування та надання платникам витягів із системи електронного адміністрування ПДВ з використанням відповідних електронних сервісів в цій системі.

Враховуючи зазначене, з питань невідображення в системі сум поповнення електронних ПДВ-рахунків для збільшення розміру суми для реєстрації податкових накладних та/або розрахунків коригування в ЄРПН наполегливо рекомендуємо звертатись до ДФСУ.

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»