• Посилання скопійовано

Україна закриє кордон для іноземців через 48 годин

Секретар РНБО О. Данілов заявив, що Україна закриє кордон для іноземців через 48 годин у зв'язку зі спалахом коронавірусу у світі

Україна закриє кордон для іноземців через 48 годин

Корреспондент.net розповідає, що на засіданні РНБО прийнято рішення про закриття в'їзду в Україну для іноземців, повідомив глава РНБО Олексій Данилов.

Обмеження діятиме два тижні, а потім буде прийнято подальше рішення.

«Через 48 годин наша країна закриє кордон для іноземних громадян. Через два тижні, залежно від того, як розвиватиметься ситуація, ми на Раді національної безпеки і оборони прийматимемо таке рішення», – повідомив Данилов.

При цьому українців будуть впускати в країну, але закликають не їздити за кордон.

«Всі громадяни України за кордоном зможуть повернутися, але ті країни, в яких коронавірус, вони проходитимуть певні процедури і обсервацію. За тиждень всі пункти пропуску повинні бути забезпечені експрес-тестами, всі їх будуть проходити», – сказав Данилов.

Раніше сьогодні на засіданні Кабміну прийняли рішення про закриття пунктів пропуску, але скільки саме і коли – не повідомили.

Нагадаємо, з 12 березня в Україні ввели обмежувальні заходи для попередження поширення коронавірусу.

***

Читайте також:

Всі новини на цю тему за посиланням>>>

Джерело: Корреспондент.net

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»