• Посилання скопійовано

Діє нова реєстраційна картка для отримання е-послуг в держсекторі

ІДД ДПС запровадив нову Реєстраційну картку та Додаток до реєстраційної картки для органів держвлади

Діє нова реєстраційна картка для отримання е-послуг в держсекторі

АЦСК ІДД ДПС нагадує, що відповідно до пунктів 4 та 11 Порядку використання електронних довірчих послуг в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях державної форми власності (далі – Державні установи) затверджених Постановою КМУ від 19.09.2018 р. №749, Державні установи для здійснення інформаційного обміну з іншими юридичними особами використовують виключно захищені носії особистих ключів.

Для визначення достовірності походження та проведення перевірки цілісності електронних даних, а також ідентифікації Державної установи як підписувача, у тому числі для засвідчення відповідності електронних копій електронного та паперового (фотокопія) документів оригіналу у випадках, передбачених законодавством, установа застосовує кваліфіковану електронну печатку, яка створюється за допомогою захищених носіїв особистих ключів.

З метою вдосконалення процесу надання електронних довірчих послуг, наказом ІДД ДПС від 22.11.2019 р. №56 запроваджено нову Реєстраційну картку та Додаток до реєстраційної картки для органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій державної форми власності.

Джерело: АЦСК ІДД ДПС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»