• Посилання скопійовано

Вчасно звітуйте та сплачуйте за квартал або півріччя 2014 року

На сайті Міндоходів розміщена листівка з роз'ясненнями щодо строків подання податкових декларацій та сплати податкових зобов'язань

Вчасно звітуйте та сплачуйте за квартал або півріччя 2014 року

Міндоходів у своїй листівці нагадало, що платники, які звітують за квартал чи півріччя (у т. ч. в разі сплати квартальних або піврічних авансових внесків) подають податкові декларації протягом 40 календарних днів, що настають за останнім днем звітного (податкового) кварталу (півріччя).

Якщо останній день строку подання декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається наступний за вихідним або святковим операційний (банківський) день. Натомість термін сплати податків і зборів у такому випадку не переноситься: платник податків зобов’язаний самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку подання податкової декларації.

Таким чином, граничними термінами подання податкових декларацій та сплати податкових зобов’язань для платників, які звітуватимуть за квартал у поточному році будуть:

Звітний період

Останній день подання податкової декларації

Останній день сплати суми податкового зобовязання, зазначеної у декларації

I квартал  
2014 року

12 травня 
2014 року

20 травня 
2014 року

ІІ квартал 
2014 року
 (півріччя)

11 серпня 
2014 року

19 серпня 
2014 року

ІІІ квартал 
2014 року

10 листопада  2014 року

19 листопада 2014 року

ІV квартал 
2014 року

9 лютого 
2015 року

19 лютого 
2015 року

Завантажити листівку >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»