• Посилання скопійовано

Коли потрібно подавати фінзвітність з уточненою декларацією з податку на прибуток

ДФС у Запорізькій області наголошує, що у разі подання уточнюючої декларації з податку на прибуток фінансова звітність повторно не подається, якщо її показники не виправляються

Коли потрібно подавати фінзвітність з уточненою декларацією з податку на прибуток

ДФС у Запорізькій області нагадує, що  платник податку на прибуток подає разом з податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність (крім малих підприємств) у порядку, передбаченому для подання податкової декларації.

Платники податку на прибуток - малі підприємства подають разом з річною податковою декларацією річну фінансову звітність.

Порядок виправлення помилок у фінансовій звітності підприємства визначено П(С)БО 6 «Виправлення помилок і зміни у фінансових звітах».

Виправлення помилок, допущених у фінансовій звітності, має здійснюватись з одночасним коригуванням податкової звітності.

Водночас якщо показники фінансової звітності, що була подана з декларацією за звітні (податкові) періоди, які уточнюються, не підлягають виправленню, то така фінансова звітність, разом зі звітною новою або з уточнюючою декларацією повторно не подається.

****

Нагадаємо, що Уряд пропонує удосконалити бухоблік та фінансову звітність. Як саме? Читайте тут >>>

Джерело: ДФС у Запорізькій області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»