• Посилання скопійовано

Як відобразити кошти на відрядження у формі 1ДФ

Податківці нагадують, що у податковому розрахунку за формою №1ДФ відображаються кошти, отримані на відрядження або під звіт, які надміру витрачені та не повернуті в установлені строки

Як відобразити кошти на відрядження у формі 1ДФ

ДФС у Запорізькій області нагадує, що до складу загального місячного (річного) оподатковуваного ПДФО доходу включається сума надміру витрачених коштів, отриманих платником податку на відрядження або під звіт та не повернутих у встановлені законодавством строки, розмір якої обчислюється відповідно до п. 170.9 ПКУ.

Відповідно до Порядку № 4, в податковому розрахунку за формою №1ДФ під ознакою доходу «118» відображаються кошти, отримані платником податку на відрядження або під звіт, які надміру витрачені та не повернуті в установлені законодавством строки. Зазначена норма визначена пп. 164.2.11 ПКУ.

***

Аналітика від Дт-Кт: оплата праці за дні відрядження

Як заповнювати авансовий звіт у разі наявності надміру витрачених коштів під час відрядження розглянуто тут>>

Усі новини на тему>>

Все про відрядження за кордон і в Україні (бухгалтерський та податковий облік, документальне оформлення, добові, відшкодування витрат)  -  у довіднику на ДК-порталі. 

Джерело: ДФС у Запорізькій області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»