• Посилання скопійовано

Штамп «Отримано, попереджено про можливість відмови у прийнятті» на звітності: в яких випадках?

В яких випадках працівниками органів ДФС проставляється штамп «ОТРИМАНО, попереджено про можливість відмови у прийнятті» на примірнику податкової звітності платника? Консультує ДФСУ

Штамп «Отримано, попереджено про можливість відмови у прийнятті» на звітності: в яких випадках?

ДФСУ у підкатегорії 135.02 ресурсу "ЗІР" зазначила, що посадова особа контролюючого органу при прийманні податкової звітності, у разі виявлення порушень щодо її оформлення, інформує платника податків про такі порушення і право контролюючого органу відмовити у прийнятті податкової звітності (п. 49.11 ПКУ), а також про наявність можливості, за потреби, повторно подати податкову звітність, оформивши належним чином.

Якщо платник податків наполягає на поданні податкової звітності з порушенням вимог, встановлених ст. 48 і 49 ПКУ, то на примірнику такої звітності платника податків, за умови його надання, проставляється штамп «ОТРИМАНО, попереджено про можливість відмови у прийнятті».

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»