• Посилання скопійовано

Продовжено строки подання звітності FATCA до 2023 року

ДПС отримано підтвердження від Служби внутрішніх доходів США щодо перенесення строків подання звітності FATCA за 2021 рік на 2023 рік

Продовжено строки подання звітності FATCA до 2023 року

Ми вже повідомляли, що  ДПС направлено запит на адресу СВД США (далі – IRS) щодо можливості продовження/перенесення граничного строку подання звітності FATCA за 2021 рік. Після надходження офіційної відповіді від IRS, інформацію буде додатково оприлюднено на вебпорталі ДПС та направлено повідомлення на електронні адреси фінансових агентів.

5 серпня було опублікована нова інформація щодо цієї ситуації.

ДПС отримано підтвердження від Служби внутрішніх доходів США щодо перенесення строків подання звітності FATCA за 2021 рік на 2023 рік. 

Крім того, ДПС повідомила про те, що найближчим часом буде оновлено відкритий ключ ДПС для подачі звітності FATCA. Після оновлення інформацію буде додатково оприлюднено на вебпорталі ДПС.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»