• Посилання скопійовано

Декларації матеріально-технічної бази можна подати в е-вигляді

Держпраці спільно з Мінекономіки запровадила можливість подання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці в е-вигляді через Портал електронних сервісів

Декларації матеріально-технічної бази можна подати в е-вигляді

Державна служба України з питань праці (далі – Держпраці) спільно з Міністерством економіки України запровадила можливість подання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.

На сьогодні електронна послуга з реєстрації декларацій доступна в усіх без виключення територіальних органах Держпраці.

Центрально-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці закликає суб’єктів господарювання подавати декларації відповідності через Портал електронних сервісів Мінекономіки (my.gov.ua) та замовляти послуги через персональний кабінет за посиланням.

Така опція не потребує використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення та значно спрощує процес подання відповідних документів.

Перейти на Портал також можна скориставшись інтерактивною кнопкою «Подати декларацію відповідності МТБ в електронному вигляді» на головній сторінці офіційного сайту Центрально-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Держпраці спільно з Мінекономіки й надалі працює над спрощенням та удосконаленням надання адміністративних та інших послуг, а також поетапною цифровізацією.

Джерело: Державна служба з питань праці

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»