• Посилання скопійовано

Підкориговано порядок призначення пенсій за рахунок коштів підприємств окремим категоріям працівників

Сьогодні, 31 січня, Уряд затвердив зміни до Порядку призначення пенсій за рахунок коштів підприємств та організацій окремим категоріям працівників

Підкориговано порядок призначення пенсій за рахунок коштів підприємств окремим категоріям працівників

Як повідомляє Мінсоцполітики, 31 січня Уряд на своєму засіданні прийняв постанову КМУ від 31.01.2018 р. № 28 „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 р. № 937”. 

Цією постановою узгоджено норми Порядку призначення пенсій за рахунок коштів підприємств та організацій окремим категоріям працівників за результатами атестації робочих місць за умовами праці, затвердженого постановою КМУ від 18.07.2007 р. № 937, із Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій”.

Йдеться про узгодження в частині призначення пенсій окремим категоріям осіб залежно від умов праці за результатами атестації робочих місць за рахунок коштів підприємств та організацій, але не раніше ніж за 10 років до досягнення пенсійного віку, визначеного законодавством.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»