• Посилання скопійовано

Не подали звіт про використання доходів? Сплатіть штраф у 170 грн!

За неподання або несвоєчасне подання неприбутковими організаціями звіту доведеться сплатити штраф в розмірі 170 грн

Не подали звіт про використання доходів? Сплатіть штраф у 170 грн!

ДФС у Черкаській області нагадує, що фінансова звітність – невід’ємна частина податкової звітності та за її неподання передбачена відповідальність.

При поданні неприбутковими організаціями фінзвітності слід керуватися нормою п. 46.2 ПКУ, якою передбачено, що фінансова звітність є додатком до звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та її невід’ємною частиною.

У разі неподання до ДФС фінансової звітності разом із звітом як його невід’ємної частини, така податкова звітність не визнається податковою декларацією.

За неподання або несвоєчасне подання неприбутковими організаціями звіту, обов’язок подання якого передбачено ПКУ передбачено накладення штрафу в розмірі 170 гривень, за кожне таке неподання або несвоєчасне подання.

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»