• Посилання скопійовано

Обережно шахраї! Фахівці Держпраці не вимагають кошти від підприємців

Шахраї, називаючись посадовцями Управління Держпраці, вимагають кошти від підприємців

Обережно шахраї!  Фахівці Держпраці не вимагають кошти від підприємців

Аферисти розробили чергову схему обману. Представляючись посадовими особами Управління Держпраці вимагають у закарпатських роботодавців гроші на придбання військової амуніції. Розповідає Держпраці у Закарпатській області.

Злодії надсилають SMS-повідомлення місцевим підприємцям із проханням терміново «допомогти» зібрати кошти на військову амуніцію. Автори неправдивих повідомлень покликаються на  «збіг обставин», наче їхніх колег направляють у зону бойових дій, але без комплектів аптечок, і люди, що обіцяли надати їх – підвели. Для створення ілюзій правдивості фактів вказують номер телефону установи,  дані посадовців, які є у відкритому доступі на сайті Управління.

Управління Держпраці у Закарпатській області наголошує: жодних повідомлень із подібним змістом посадові особи установи нікому не надсилали!  

У випадку отримання таких SMS негайно зверніться до правоохоронних органів.

***

Джерело: Держпраці у Закарпатській області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»