• Посилання скопійовано

Змінено обсяг пенсійного збору при першій реєстрації транспортного засобу

1 січня 2017 року встановлено новий прожитковий мінімум для працездатних осіб у розмірі 1 600 гривень. У зв’язку із цим змінені ставки збору на обов’язкове державне пенсійне страхування під час першої реєстрації транспортного засобу

Змінено обсяг пенсійного збору при першій реєстрації транспортного засобу

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Відповідно до п. 8 ст. 4 Закону України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування», у разі якщо вартість транспортного засобу:

– не перевищує або дорівнює 264 тисячі гривень – сплачується 3% (якщо об’єкт оподаткування не перевищує 165 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб);

– більше ніж 264 тисячі гривень або дорівнює 464 тисячі гривень4% (якщо об’єкт оподаткування перевищує 165, але не перевищує 290 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб);

більше ніж 464 тисячі гривень5% (якщо об’єкт оподаткування перевищує 290 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб).

Проконсультуватися щодо процедури отримання послуг із реєстрації та перереєстрації транспортного засобу можна, зателефонувавши за номером: (044) 290-19-88 або на офіційній сторінці у facebook Головного сервісного центру МВС.

Джерело: Єдиний портал органів системи МВС України

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»