• Посилання скопійовано

Карантин вихідного дня можуть продовжити після 30 листопада

Новий формат карантину можуть продовжити після 30 листопада

Карантин вихідного дня можуть продовжити після 30 листопада

Кабінет міністрів України може продовжити дію так званого карантину вихідного дня, рішення про запровадження якого було ухвалено на сьогоднішньому засіданні уряду. Новий формат карантину можуть продовжити після 30 листопада.

Про це РБК-Україна розповіло джерело в Кабміні.

За словами співрозмовника видання, уряд сьогодні ухвалив постанову з терміном на три тижні, але з можливістю продовження.

Зазначимо, карантин вихідного дня діятиме з 00:00 суботи до 00:00 понеділка. Водночас уряд відмовився від адаптивного карантину та повернув загальнонаціональні обмеження. Тепер вся територія України опиниться у "помаранчевій зоні" карантину.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я України Максим Степанов зазначав, що діяти карантин вихідного дня почне вже 14 листопада. Попередньо, карантин вихідного дня триватиме до 30 листопада.

Крім того, в МОЗ розповіли, що буде заборонено під час дії карантину вихідного дня та що продовжить працювати, попри нові обмеження.

Як пояснював Степанов, медична система України потребує тритижневого локдауну, але українська економіка не витримає такого навантаження.

***

Читайте такожУряд ввів загальний карантин та локдаун вихідного дня: чого чекати бізнесу та громадянам?

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»