• Посилання скопійовано

ПриватБанк почав виплачувати допомогу у розмірі 6500 грн через війну

Допомога 6500 грн для тих, хто втратив дохід через війну, вже доступна на картках єПідтримка ПриватБанку

ПриватБанк почав виплачувати допомогу у розмірі 6500 грн через війну

Допомога 6500 гривень тим, хто втратив дохід через війну, вже доступна на картках єПідтримка ПриватБанку. Кошти зараховуються на ту ж саму картку, що і 1000 гривень за вакцинацію.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу банку.

Як зазначили в прес-службі, допомога надаватиметься в рамках програми єПідтримка. Для отримання коштів необхідно подати запит через мобільний додаток "Дія". Зарахування відбудеться на картку єПідтримка.

Якщо клієнт вже користується такою карткою за програмою допомоги вакцинованим громадянам, картка єПідтримка у додатку Дія підтягнеться автоматично при оформленні заявки на допомогу за втратою доходу.

Якщо ж клієнт ще не користувався карткою єПідтримка, відкрити ії можна за кілька кліків у мобільному додатку Приват24: вкладка "Гаманець" - меню "Додати" - картка єПідтримка. Для подання заявки на допомогу треба лише перейти за посиланням у додаток Дія. Кошти з карток єПідтримка можна витрачати для оплати будь яких товарів та послуг на території України та переказувати з них кошти на інші картки та рахунки.

Нагадаємо, Кабінет міністрів ухвалив постанову що надання у 2022 році одноразової матеріальної допомоги у 6,5 тисяч гривень. Допомога виплачується через втрату зарплати внаслідок проведення бойових дій.

Згідно з документом, на ці цілі з резервного фонду держбюджету виділяється 21,9 млрд гривень. Кошти будуть виплачуватися в рамках програми єПідтримка.

Нагадаємо, Росія вторглася в Україну 24 лютого. Про те, що відбувається прямо зараз, читайте у текстовому онлайні РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна у Telegram.

 

Подробиці від Приватбанку

єПідтримка — 6500 грн для українців із населених пунктів, де ведуться найактивніші бойові дії. Подавайте заявку вже сьогодні!

  • Хто може отримати 6500 гривень єПідтримки:
  • наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ

ФОП усіх груп

Області, де працюватиме послуга:

  • Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Київська та м. Київ.

Як отримати допомогу?

  • Відкрийте картку (якщо у вас є єПідтримка – переходьте до наступного пункту)
  • у додатку Приват24 тисніть Гаманець → Додати → єПідтримка.
  • Подайте заяву у застосунку Дія → розділ Послуги → єПідтримка → Отримати допомогу.

***

Читайте також: Допомога 6500 грн через війну: хто має право та як її отримати?

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»