• Посилання скопійовано

Ізраїль запроваджує біометричні візи

Заяву про перехід на біометричні візи зробили в Міністерстві внутрішніх справ Ізраїлю. Це пов'язано зі збільшенням в'їзду до країни не тільки нелегальних мігрантів, але і з тим, що кордони постійно перебувають під прицілом терористів

Проблеми з візами можуть мати ті туристи та паломники, які відмовляться здавати свої відбитки пальців. Їм просто можуть відмовити в цьому.

Без відбитків пальців та іншої інформації, яка необхідна для біометричної візи, до країни більше не впустять. Побачити ріку Йордан, Гріб Господній, Голгофу та інші святині буде неможливо, якщо не здати відбитки пальців. Ізраїль рішуче налаштований на користь біометричних віз.

Особливо складно доведеться людям віруючим, які вважають, що чипи і в паспортах, і у візах, — підступи диявола. Нагадаємо, що в Україні люди вже страйкували проти запровадження біометричних паспортів. Дані мандрівників потраплять до бази біометричних даних іноземних туристів. Інформація стане доступною не тільки для Міністерства внутрішніх справ Ізраїлю, але й для Моссаду, поліції, офіцерів спецслужб, членів охорони Кнесету, високих посадових осіб і навіть для працівників місцевих органів самоврядування.

Також туристам хочуть видавати спеціальні ідентифікаційні картки, з якими вони повинні ходити містом. У картках — уся інформація про людину.

Джерело: «Соціальна країна»

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»