• Посилання скопійовано

Митне оформлення медвиробів з 01.07.2015: роз'яснення податківців

ДФСУ роз'яснила деякі питання стосовно митного оформлення медичних виробів

Митне оформлення медвиробів з 01.07.2015: роз'яснення податківців

ДФС у листі від 02.07.2015 р. №13756/6/99-99-24-03-01-15 роз'яснила деякі питання стосовно митного офрмлення медичних виробів.

Так, з 1 липня 2015 року митне оформлення імпорту товарів, які підпадають під дію:

1. Технічного регламенту щодо медичних виробів, а також Технічного регламенту щодо активних медичних виробів, які імплантують, здійснюється на підставі:

а) декларації про відповідність, або 

б) заяви щодо медичних виробів особливого призначення (для медичних виробів, виготовлених на замовлення, а також для медичних виробів, призначених для клінічних досліджень), або 

в) наявності товару в Державному реєстрі медичної техніки та виробів медичного призначення (до 1 липня 2016 р. - для медичних виробів, строк дії свідоцтва про державну реєстрацію яких необмежений чи закінчується після 1 липня 2016 р.; до закінчення строку дії свідоцтва про державну реєстрацію - для медичних виробів, строк дії свідоцтва про державну реєстрацію яких закінчується до 1 липня 2016 року). 

2. Технічного регламенту щодо медичних виробів для лабораторної діагностики in vitro, здійснюється на підставі:

а) декларації про відповідність або

б) наявності товару в Державному реєстрі медичної техніки та виробів медичного призначення (до 1 липня 2016 р. - для медичних виробів, строк дії свідоцтва про державну реєстрацію яких необмежений чи закінчується після 1 липня 2016 р; до закінчення строку дії свідоцтва про державну реєстрацію - для медичних виробів, строк дії свідоцтва про державну реєстрацію яких закінчується до 1 липня 2016 року).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»