• Посилання скопійовано

Київські податківці повідомляють: викрито схеми мінімізації з ПДВ!

Завдяки чинним критеріям «ризиковості» київськими податківцями з початку 2020 року виявлено 26 столичних суб’єктів господарювання. Робота в даному напрямку триває

Київські податківці повідомляють: викрито схеми мінімізації з ПДВ!

Управлінням з питань запобігання та виявлення корупції столичної податкової виявлено факти діяльності ряду підприємств, які задіяні у схемах мінімізації податкових зобов’язань для підприємств реального сектору економіки. Зазначені підприємства здійснюють свою діяльність у сферах будівництва, оптової торгівлі та торгівлі паливно-мастильними матеріалами.

Фахівцями підрозділу проведено аналіз даних Єдиного реєстру податкових накладних з початку 2020 року в результаті якого виявлено 26 столичних  суб’єктів господарювання, діяльність яких відповідає критеріям «ризиковості».

За результатами відпрацювання таких суб’єктів господарювання заблоковано податкового ліміту з ПДВ на суму 21,5 млн. грн., а також зупинено реєстрацію податкових накладних на загальну суму ПДВ 10,5 млн. гривень.

Робота по даному напрямку триває.

Нагадаємо, що торік система моніторингу зупинила реєстрацію податкових накладних на близько 10 млрд гривень. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»