• Посилання скопійовано

Хто такі спеціалісти резидента Дія.Сіті?

Спеціалісти резидента Дія.Сіті — це гіг-спеціалісти, що виконують роботу на замовлення та на користь резидента Дія.Сіті на підставі гіг-контракту

Хто такі спеціалісти резидента Дія.Сіті?

ДПС по роботі з великими платниками податків зазначає, що спеціалісти резидента Дія Сіті — гіг-спеціалісти, що виконують роботу (надають послуги) на замовлення та на користь (в інтересах) резидента Дія Сіті на підставі гіг-контракту, укладеного в порядку, передбаченому Законом №1667, та/або особи, які перебувають із резидентом Дія Сіті у трудових відносинах.

Гіг-спеціаліст — фізична особа, яка за гіг-контрактом є підрядником та/або виконавцем.

Довідково: Гіг-контракт — цивільно-правовий договір, за яким гіг-спеціаліст зобов’язується виконувати роботи та/або надавати послуги відповідно до завдань резидента Дія Сіті як замовника, а резидент Дія Сіті зобов’язується оплачувати виконані роботи та/або надані послуги і забезпечувати гіг-спеціалісту належні умови для виконання робіт та/або надання послуг, а також соціальні гарантії, передбачені Законом №1667.

Підпункт 14.1.283 пункт 14.1 статті 14 Кодексу, стаття 1 Закону №1667.

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»